QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

马上注册,结交更多好友,享用更多功能

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
       都城墟噶生活http://www.tudou.com/programs/view/pS5xTk-ouJI/?resourceId=326229295_06_02_99

歌词:
       埋利拣 埋利睇 廿蚊两只鸡 原来系都城商贸城嘅竹丝鸡
       呢D野最岩新入利嘅打工仔 因为我地乡下仔 以后都可以有米
       YEAH 直去转弯再转左 就系中山路呢度有所谓都城最新潮最多野浦
       好来福嘅超市其实开得几好 因为里面柜台服务员佢地服务周到
       (四蚊四)系佢地员工之中最靓嘅一个 (古装戏)系我地而家西中最正嘅一个
       所以我地西中就系郁南学校最好嘅一所 不过纪中二中附中成人中专都搞得唔错
       学校讲完喇 我地又走返到中山路 都城嘅摩托车声 就系比较嘈
       啊DAY行街嘅市民都比佢一一嘈倒 哎每日都系咁 真系好伤身
       新都佢有几新 郁金香里有冇金 南纯热卖香喷 老世做野认真
       乡村建设细心 郁德封老友更亲 日后劲过深圳旅客字数递增
       YEAH 再行前D 就系我地县嘅办公大楼 起码大到 可以打高尔夫球(系未架)
       大楼隔离就系我地都城嘅影剧院 入面有一间开左冇耐嘅周六福珠宝
       开左好过冇 估唔到小市民都可以享受到呢种程度
       再行前果度 大家要认真跟我学 就系每日下午嘅五点半 都要去嘅多多乐
       开左好耐嘅老字号有边个唔知道 经过非典嫌疑嘅事件 今日依然屹立不倒
       (警察叔叔我是无辜的 算你啦)
       走下走下 估唔到 我地都城中山路都有几间专卖嘅店铺
       装修唔算老土 但系品味独到 可能入面卖D野只系岩乡下佬
       (哎 都唔知讲乜好啰 佢冇开我冇咁嬲话)
       阴街里有几阴 D新闻又冇句真
       大堤情侣相衬 对对就要定婚 讲都讲到我伤心
       今天寡佬嘅身份 留住纯洁初吻 美女指数劲增
       哎呀讲左咁耐 都未曾讲到我地嘅美食 牛杂牛腩粉简直系通商国际嘅佳品
       仲有耿系我地至尊无敌沙糖桔 食左之后唔使“掠(lüē)”骨 健康嘅品质
       台湾青枣 最好系利用孝敬外母 荔枝龙眼琵琶山华李都讲到你断气
       一路直到新圩尾 都有美食等住你 不过都要靠自己因为唔会送比你
       一句讲到尾 都城第一就系我地郁南人嘅真理
       我地赢得起输得起 最信系自己 连零五年嘅特大洪水我都我都我都我都话之你
       虽然我地冇飞机 我地冇讲啊DAY 食饭食得饱 就系道理
       我使乜理你 我地食嘅系鸡比 我仲妗丝棉被
       我今日觉得都城圩嘅人真系好鬼死犀利
       新都佢有几新 郁金香里有冇金 南纯热卖香喷 老世做野认真
       乡村建设细心 郁德封老友更亲
       (威喇)日后劲过深圳 (都城圩又心点)旅客字数递增
       阴街里有几阴 D新闻又冇句真(再吵瓣你阿镬)
       大堤情侣相衬 对对就要定婚 讲都讲到我伤心(都城圩~~)
       今天寡佬嘅身份 留住纯洁初吻 美女指数劲增

joyce-mm

{:soso_e179:}

{:soso_e179:}

海神

有没有下载链接

路透社

下载个土豆的播放器搜索到视频文件就可以下载了,再转换为MP3格式