QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

马上注册,结交更多好友,享用更多功能

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
: G; N) ?: f5 m+ [: ?. ]% o
QQ图片20140731213051.jpg * l  t1 \5 Z% |
QQ截图20140731220106.jpg & _) k! n# z7 Z2 b

) U& a/ q$ w! w3 U款式确实几睇得下,收到货之后帮手装装就好快,20分钟唔使两个人搞掂,但系滴质量就真系唔敢恭维咯,装车噶时稳到有四五度地方掉漆,甚至有一度仲凹埋入去,滴接缝同摸上去的质感比较差!问客服就话系运输过程中造成的碰损避免不了,尼玛滴掉漆同凹入去滴地方运输根本就造成唔到咁大既伤害。
' M, |0 t1 H5 M1 \* k据理力争后,客服话愿意解决问题,所谓的解决就系赔100蚊,仲要好评+追评先有返,咁垃圾的单车,100蚊要昧住良心误导其他网友咁无良心的事情梗系做唔出嘎,我本来就同天猫个老细讲数讲好左直接退货退款并且邮费卖家出的,无奈同学好鬼中意台单车,台车质量咁鬼差,枉我讲到口水都干埋先可以退钱,唉!
) Q, \& M9 E% z/ q- j$ X! i0 \

OKV

700得无?仲返100?

OKV 发表于 2014-8-1 09:10
4 T# c# B( b' Y- v: N700得无?仲返100?
- t+ ?  f( ~& f' d  s3 X
呢台车过2000,你话呢。。。

asdwqq45955

貌似系中山路见过呢台车

OKV

迟来的贡献者 发表于 2014-8-1 21:22$ [( Y& M# Z8 N. g+ `/ S
呢台车过2000,你话呢。。。
3 M4 ^% u9 ^! A: M2 z1 Z) c
淘宝睇到差少少的679,,,,,

li2010

2000值!!不过如果去好宜家买野,出来时发现被偷就惨咯!就像买台IPHONE5个屏跌碎左。

以雷恩之名

华而不实,5百都比多左。
情不知所起 却一往而深 爱不解为何 费一生追寻

/可爱

土豪`~~~~~~~

/可爱 发表于 2014-8-5 08:34
$ I, f3 n- G; N# E1 ~) v/ B1 C土豪`~~~~~~~
6 w. r; M& Z9 E2 O' n
超级土豪。。。{:273_624:}

wx_htj2mo3q

低配车,建议自己买配件来组装,