QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
yongshuli

西江边上 发表于 2011-6-15 10:51
- \- o; r; d6 K' G7 j5 c" I
有无觉得合适的
千越数码配件欢迎你!地址:新生东路54号,即中心小学对面前行100米(水闸口附近)

OKV

回复 yongshuli 的帖子
2 h0 H; v7 i3 R
: x( X5 M' h' i* {呢个唔系拣唔拣既问题好唔好~

零下1度

回复 yongshuli 的帖子; g8 @, j8 V" q% m5 _
( o/ r- I" A& a( H
[s:281]额。。米7都话细粒。
本来无一物。何处惹尘埃!

罗分走人~~~~~

真爱你

人美身材靚无可能.做秀才真.高.不.真高

zmq10852

回复 yongshuli 的帖子! h% H- s" ~* \' ?
6 b* L, Z9 g) R2 Z$ G+ K2 v) ~
一个大我一岁,一个大我两岁。。。。。姐弟恋唔啱我啰:loveliness::loveliness:
http://i.wotula.com/note.png?name=狂人&say=想念无限延伸

浪人

第2个什么电话??

种子S

都比我大喔…可以煲老牛么?

nny

27:}27:}
遥远的铃声轻颤,那是奈何桥上,亡魂不舍昼夜的歌声.

yongshuli

OKV 发表于 2011-6-15 11:24 * P# ?5 s7 p& L7 q9 g2 Z
回复 yongshuli 的帖子$ R3 |4 G; j' C4 }5 S+ L2 I# y3 `
# u/ ~: p  P% R
呢个唔系拣唔拣既问题好唔好~

6 F0 F! [- z* e9 w2 n甘有无合眼缘的?

OKV
几啦~不过我未养得起老婆  发表于 2011-6-16 12:27
千越数码配件欢迎你!地址:新生东路54号,即中心小学对面前行100米(水闸口附近)

yongshuli

零下1度 发表于 2011-6-15 11:28
9 ~$ g7 Z6 q- B9 R1 ?5 s1 Y0 e3 {回复 yongshuli 的帖子( s7 c- q1 W; @8 e) B

9 }  h5 ?: _4 P; L: i) r2 u额。。米7都话细粒。
2 u7 D% @# y/ Q
哦,甘一定好瘦啦

yongshuli

真爱你 发表于 2011-6-15 14:25 # g; q9 h- W- c: w& r8 Q
人美身材靚无可能.做秀才真.高.不.真高

" O/ O( p* U  t* x真架,你地可能比人呃得多

yongshuli

浪人 发表于 2011-6-15 14:30
# P  {# A  r* P* D, ~4 w第2个什么电话??

3 |7 h% Y  v1 d" i: h6 H/ ?% x留下你的联系方式,以及详细介绍一下自己就可以了

yongshuli

种子S 发表于 2011-6-15 14:47 - g9 D9 E% x+ ?
都比我大喔…可以煲老牛么?
4 s4 R  n- {' u
甘即系吾岩啰,仲煲乜

yongshuli

zmq10852 发表于 2011-6-15 14:28
) }" B* Z0 ]8 I+ v/ W& d8 H, p回复 yongshuli 的帖子
) B  o2 O4 H0 [' v4 r
* i8 @8 z: N& \9 b& V一个大我一岁,一个大我两岁。。。。。姐弟恋唔啱我啰
- J6 B% c2 n. Z* @# z
哦,甘如果有朋友合适的都可以介绍下

lan_hudie

回复 米粒 的帖子
' Y  H0 u: \3 u& ^  u
% E; h  x8 Q8 a: b" C/ W1 m可惜我迟生几年..不然我就试下应聘网上征婚的乐趣!!{:t35:}
平平淡淡~~~

啊水

灌水。。。

零下1度

回复 yongshuli 的帖子
0 ]8 D6 ^5 w6 I( U( f8 O9 H$ r+ o5 E; i* r
[s:282]男仔都罗细粒黎形容。
2 F4 [$ ^! N) h  [s:274]我睇过你啦。你同学应该同你差唔多挂?岩岩好。。。哈哈。。
本来无一物。何处惹尘埃!

huang6665

yongshuli 发表于 2011-6-15 10:52
4 F: k: x$ A9 u$ V一年半载左右,靓女只会越来越漂亮的,放心好了
! ]1 A2 n* E' P0 Y7 N- t( }0 G
女的系会越来越丑的: f) h3 v' q- K$ Q

huang6665

我要楼主的联系方式啊