QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
yongshuli

西江边上 发表于 2011-6-15 10:51
# |' d* F6 d  U
有无觉得合适的
千越数码配件欢迎你!地址:新生东路54号,即中心小学对面前行100米(水闸口附近)

OKV

回复 yongshuli 的帖子
( t6 z* P  K6 }, R8 g1 Q  L3 R3 {) e/ z! P
呢个唔系拣唔拣既问题好唔好~

零下1度

回复 yongshuli 的帖子; H4 ~/ r6 Q. h9 v: V; V- A2 U8 [8 U
8 r3 c. [" Z& U
[s:281]额。。米7都话细粒。
本来无一物。何处惹尘埃!

罗分走人~~~~~

真爱你

人美身材靚无可能.做秀才真.高.不.真高

zmq10852

# c7 t" k5 |3 G( d
6 P. [8 v. Z7 o4 d  m  I一个大我一岁,一个大我两岁。。。。。姐弟恋唔啱我啰:loveliness::loveliness:
http://i.wotula.com/note.png?name=狂人&say=想念无限延伸

浪人

第2个什么电话??

种子S

都比我大喔…可以煲老牛么?

nny

27:}27:}
遥远的铃声轻颤,那是奈何桥上,亡魂不舍昼夜的歌声.

yongshuli

OKV 发表于 2011-6-15 11:24
- X( W0 W  k7 F7 D4 r1 }+ h回复 yongshuli 的帖子
: D7 u! }3 }( c/ o0 p0 {
9 a6 V7 @: E- l. o" M7 h6 p呢个唔系拣唔拣既问题好唔好~
; ^3 L$ e9 Q- y: U, ~+ R  e
甘有无合眼缘的?

OKV
几啦~不过我未养得起老婆  发表于 2011-6-16 12:27
千越数码配件欢迎你!地址:新生东路54号,即中心小学对面前行100米(水闸口附近)

yongshuli

零下1度 发表于 2011-6-15 11:28 0 C  O* R% I: P: p
回复 yongshuli 的帖子9 o8 ~) {" S* J9 K, X, x4 W, C

$ k$ a3 D9 ?* h' y额。。米7都话细粒。

; i1 Z- `3 [, t- j哦,甘一定好瘦啦

yongshuli

真爱你 发表于 2011-6-15 14:25 % t. |  B! U6 O/ E0 d: ]# H
人美身材靚无可能.做秀才真.高.不.真高
6 {; f9 p2 D/ ^3 m# S
真架,你地可能比人呃得多

yongshuli

浪人 发表于 2011-6-15 14:30 6 L- d. p4 j# j4 f* W, O9 h+ C
第2个什么电话??
' {) C. ]3 X' V. \
留下你的联系方式,以及详细介绍一下自己就可以了

yongshuli

种子S 发表于 2011-6-15 14:47 ! Y' c# |% Z: f( B5 }, u) Q
都比我大喔…可以煲老牛么?
( |9 R+ q* ~9 S: Y3 m
甘即系吾岩啰,仲煲乜

yongshuli

zmq10852 发表于 2011-6-15 14:28
/ d# p1 }; N! c# i5 z回复 yongshuli 的帖子" j$ O8 h0 v4 m7 |, `# L0 Y
$ ~1 e* w& j5 K5 }& ]3 s
一个大我一岁,一个大我两岁。。。。。姐弟恋唔啱我啰
9 z) Y& y8 g! T- z& T/ t
哦,甘如果有朋友合适的都可以介绍下

lan_hudie

回复 米粒 的帖子
. u( }& m1 |; C8 {- D: p
/ M9 X" U6 e" E2 K: c可惜我迟生几年..不然我就试下应聘网上征婚的乐趣!!{:t35:}
平平淡淡~~~

啊水

灌水。。。

零下1度

) ^( A3 N% q& O; N8 m( {) m" ?' m3 k- q# z' Q
[s:282]男仔都罗细粒黎形容。0 R9 c# P$ ~. X
  [s:274]我睇过你啦。你同学应该同你差唔多挂?岩岩好。。。哈哈。。
本来无一物。何处惹尘埃!

huang6665

yongshuli 发表于 2011-6-15 10:52
, ?$ A6 n! l9 z  K, p7 P  e一年半载左右,靓女只会越来越漂亮的,放心好了
7 H$ i- F1 ?) w
女的系会越来越丑的: v& b" z" x& h2 [

huang6665

我要楼主的联系方式啊