QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
yongshuli

西江边上 发表于 2011-6-15 10:51

* T7 S) ^8 H" v% i有无觉得合适的
千越数码配件欢迎你!地址:新生东路54号,即中心小学对面前行100米(水闸口附近)

OKV

回复 yongshuli 的帖子6 }# O' D* `7 P. V. i" [9 B2 a( x
/ f: M% ~0 ^1 Z& n3 l% y+ w2 _  m6 u
呢个唔系拣唔拣既问题好唔好~

零下1度

回复 yongshuli 的帖子
  P: h+ `; f( \! k% M5 Y# n& F1 G/ P
[s:281]额。。米7都话细粒。
本来无一物。何处惹尘埃!

罗分走人~~~~~

真爱你

人美身材靚无可能.做秀才真.高.不.真高

zmq10852

9 \5 V4 L, c4 ?% U5 t3 _7 N; ~& D: |' k8 M% h: }; k  T
一个大我一岁,一个大我两岁。。。。。姐弟恋唔啱我啰:loveliness::loveliness:
http://i.wotula.com/note.png?name=狂人&say=想念无限延伸

浪人

第2个什么电话??

种子S

都比我大喔…可以煲老牛么?

nny

27:}27:}
遥远的铃声轻颤,那是奈何桥上,亡魂不舍昼夜的歌声.

yongshuli

OKV 发表于 2011-6-15 11:24 + j  w( J# Y8 p4 g+ c$ K
回复 yongshuli 的帖子, z5 l/ r5 T2 l1 R) D, I" }3 l5 f

( t% s$ x( ?3 ?- R$ ]( f$ G& s9 F呢个唔系拣唔拣既问题好唔好~
* p8 e& t& [& s8 H# i2 ^4 N
甘有无合眼缘的?

OKV
几啦~不过我未养得起老婆  发表于 2011-6-16 12:27
千越数码配件欢迎你!地址:新生东路54号,即中心小学对面前行100米(水闸口附近)

yongshuli

零下1度 发表于 2011-6-15 11:28
9 V' s9 Z0 w! \% Y回复 yongshuli 的帖子4 ~1 P3 P  C  }& G2 {5 O
9 V. q( o0 b: B+ ~' M( c  n
额。。米7都话细粒。

8 E+ e, G9 g! [* F4 o$ q哦,甘一定好瘦啦

yongshuli

真爱你 发表于 2011-6-15 14:25 + H: j7 Y$ Y: o
人美身材靚无可能.做秀才真.高.不.真高

8 Z5 ~1 u. w* K& R真架,你地可能比人呃得多

yongshuli

浪人 发表于 2011-6-15 14:30
* `) v8 h6 Y" Q+ {6 H. B第2个什么电话??
& i9 H( d3 V# L; M/ w5 B' y& |" C
留下你的联系方式,以及详细介绍一下自己就可以了

yongshuli

种子S 发表于 2011-6-15 14:47
5 S" t4 c+ y$ Z# ]. Z6 T: s# l( p都比我大喔…可以煲老牛么?
% O( s( h) |7 `0 ]/ Z
甘即系吾岩啰,仲煲乜

yongshuli

zmq10852 发表于 2011-6-15 14:28
, S, F2 L! c% R回复 yongshuli 的帖子# V) d; ~& D+ H# K! K
& V7 s; B4 R) o; E' r) b
一个大我一岁,一个大我两岁。。。。。姐弟恋唔啱我啰
" e4 E1 C+ d& d% {! n1 p
哦,甘如果有朋友合适的都可以介绍下

lan_hudie

回复 米粒 的帖子# [4 B3 ^4 \, ?- t1 Y% i/ L

! b$ k# W" t* r% P4 F可惜我迟生几年..不然我就试下应聘网上征婚的乐趣!!{:t35:}
平平淡淡~~~

啊水

灌水。。。

零下1度

: J- k' a8 D) ~& }) K: F
" U5 d' b$ V1 L, V/ h[s:282]男仔都罗细粒黎形容。1 {* B' ]" U2 H3 s
  [s:274]我睇过你啦。你同学应该同你差唔多挂?岩岩好。。。哈哈。。
本来无一物。何处惹尘埃!

huang6665

yongshuli 发表于 2011-6-15 10:52 ' Q9 h# ]5 G9 u) S- @
一年半载左右,靓女只会越来越漂亮的,放心好了

4 G9 x) v1 T3 O' O$ |* t女的系会越来越丑的( V4 y5 e# v& G

huang6665

我要楼主的联系方式啊